Spania, descalificata pentru dopaj

joi, 3 iulie 2008 ·

M-am amuzat mult la acest articol, genial de altfel...
( doar pentru microbisti )

Echipa de fotbal a Spaniei, care a castigat duminica trofeul de Campioni Europeni, a fost descalificata astazi pe motiv de dopaj. Selectionerul Luis Aragones este cel care a distrus sansa Spaniei de a-si pastra cel de-al doilea titlu european din istorie, controlul anti-doping efectuat depistandu-l cu doze mari de Viagra in sange.

Antrenorul luase si steroizi

Desi nu a avut nicio implicare efectiva in teren, antrenorul va atrage dupa sine intreaga echipa, Germania devenind astfel noua si adevarata campioana europeana.

Reactii socante la Madrid

Capitala Spaniei a fost devastata de amplele miscari de prostest care au urmat deciziei conducerii UEFA, circa 2 masini fiind incendiate si cateva sticle sparte accidental.

La Berlin a fost liniste

Desi Germania ar fi trebuit sa sarbatoreasca decizia UEFA, la Berlin a fost liniste deplina, nemtii fiind ocupati cu munca, in general constructii de masini.

Rusia contesta intregul campionat

"Dupa cum se vede, rezultatele campionatului au fost grav alterate de dopajul antrenorului Spaniei. Solicitam sa ni se acorde noua titlul de campioni europeni, sau sa se rejoace intregul campionat. Tinem sa aducem aminte pe aceasta cale conducerii UEFA ca avem doua rachete balistice cu raza medie de actiune indreptate asupra sediului acesteia, incarcaturile fiind nucleare", a precizat pentru MediaVax Vladimir Ilici Putin, Prin Ministru al Federatiei Ruse.

Romania va emite pretentii la titlu

Desi nu a jucat cu Spania, nationala Romaniei va emite in cursul zilei pretentii la titlul de campioana europeana, pe care il meritam cu prisosinta.



Sursa times.ro

3 comentarii:

Sebastian spunea...
4 iulie 2008 la 12:59  

Doar pentru microbisti? :( ... apai clar.

Sebastian spunea...
4 iulie 2008 la 13:21  

...citind mai departe, nefiind microbist, super tare...deci am ramas putin sa ma gandesc la nemti, ei sunt disperati cu constructiile de masini :))
Antrenorul spaniolilor are si el o varsta...come`on, de ce nu il poate intelege ?!?! in fine...interese chestii...

Asa, de frica(de Rusia) macar sa se faca ceva :D (ce-mi place de rusii astia :P)

Cat despre noi...hop top daca ei pot face galagie...noi de ce nu ?!?!
hahahaha...
adica...iu nãuuuu ;)

marian spunea...
11 iulie 2008 la 11:47  

Dar fara arbitrii foarte turmentati ...cum s-a intamplat zilele trecute in belarus ! :) aveam impresia ca isi exerseaza miscarile de tango pe terenul de fotbal ! :)))

Pe cine ați vota ?

Casa mea este castelul meu

"...un om nu trebuie să fie atât de bogat încât să poată cumpăra pe altul, dar nici atât de sărac încât să se lase cumpărat..."

Elora

Elora

Ochelari cu lentile speciale

Ochelari cu lentile speciale

Bella

Bella

Spre Lună

Spre Lună

Ghiță

Ghiță

Bella

Bella

Funky

Funky

Brăduțul

Brăduțul
eXTReMe Tracker