Ionuț și peștele

vineri, 5 decembrie 2008 ·




Hmmm…

De ce e bine ca să existe o limită în divulgarea anumitor secrete față de un prieten sau ce ar trebui să nu-ți destăinuie …



Locația – oraș, bar, masă 4 persoane

Zi duminică

Ora – prea târzie

Aliment de bază – bere

Tematica – se va comunica ulterior.

Am parcat câteva beri, ne-am încălzit, începem să povestim toate tâmpeniile. Ionuț V., amicul nostru nu prea râdea, arăta de parcă îl măcina un gând, ceva trist se citea pe fața lui.

Hai ninja să mai luam o bere și bagă mare, să vedem ce te apasă. Ne așezăm toți în poziția ascultător…

Și începe :

“Bă, îmi doresc să-mi încep și eu viața sexuală ca tot omul, plin de elan, plin de dorință, experiență nouă, așteptată parcă de un veac, un alt pas în viața...

Nerăbdător să pun în practică tot ceea ce am visat, ce am vazut prin filme, mă refer la ce ține de normal – faza cu animalele încercați-o voi – iar cei gay o să fie strânși într-un țarc pentru a fi folosiți pe post de ținte într-un parc amenajat frumos, dacă vrea lumea să tragă cu arcul, poate un paintball, etc.

Care e primul lucru pe care vrea să-l experimenteze un băiat? Haaa?

Toți în cor : clar – SEX ORAL !!!!!

Bunnn… și continuă destăinuirea la fel de abătut…

Deci apare și oportunitatea. Andreea V., fată experimentată, avea dormitorul super aranjat, zici că mă aștepta pe mine. Mă simțeam ca un biet Caporal pe lângă ditamai Generalul.

Îmi vorbește ciudat, un alt limbaj, de parcă eu eram fata și ea băiatul

Aș vrea să porți chiloți albi, de elev, cu margini dantelate… și ciorapi fini, tot albi, până sub genunchi… să-mi împletesc degetele între panglici și danteluțe, să te miros și să depun o sărutare umedă pe fesele tale rotunde și tari …

What?! Măi, eu sigur am nimerit unde trebuie, ești sigură că așa se face? Dacă te-ai imbrăca tu ar fi ok, dar eu… am terminat de mult școala… Îmi face semn să tac și începe să mă sărute, să mă mângâie, îmi vorbește tandru, suav..

Știu că vrei să mă aplec, știu că ai așteptat destul, știu că asta îți dorești..

De unde știa frate că asta așteptam? Aveam display digital pe mine cu mesajul VREAU SEX ORAL?

Îmi este teamă că mă vei alunga de îndată ce îți voi da îmbrațisarea dorită, că mă vei considera asemenea celorlante și mă vei urâ că am facut-o ...

În acel moment am realizat că e timpul să intervin :

Andreea, nu pot să te refuz, te-aș răni și m-aș răni și pe mine...

Așa că a îngenuncheat în fața mea, ca în fața unui idol... m-a cuprins așa cum mi-am dorit, am țipat de placere, era cum mi-am imaginat, am zâmbit în sinea mea. ”

PAUZĂ DE BERE ( e prea cald în bar )

Mai luam o gura de bere si așteptăm și restul.

Ionuț își reia povestea..

“ Termină treaba, se întinde pe spate, parcă așteptând ceva…hmm, ce așteptă, ce trebuie sa fac… derulez în gând câteva scene porno pe care mi le aminteam… ahh… cunnilingus… nașpa, nu eram pregătit pentru acest pas… Și dacă nu vreau? Se va supăra? Să nu mă simt vinovat, zic hai să fac, probabil este o înțelegere tacită “schimb pe schimb”. Mă poziționez, mă aplec pentru acțiune-motor… simt un miros ciudat, imediat o senzație de vomă, abia reușesc să direcționez jetul în altă direcție…

- Ce ai pațit??????

- Tu știai că ea trăiește?!?

- Cum să trăiască? Ce vrei să spui?

- Eu cred că e carnivoră… cred că a mâncat de curând pește…

- Ești un nesimțit !!!!

Bă firar să fie.. păi de ce să fiu nesimțit, e o chestie ciudată. Chestia aia chiar miroase a pește.. FUCK ! “

Nu și-a mai putut continua istorisirea, noi eram într-o baie de lacrimi. Cred ca am râs o jumătate de oră, am înnebunit localul cu râsetele noastre.

Ionuț ne privea întrebator…

Nu trebuia să pomenești nimic despre această “vorbă din popor” - doar atât i-am zis.

Începutul narării era promițător, sfârșitul dezastruos…

PS : Andreea folosește apă caldă sau ar fii bine să eviți alimentele bogate în lecitină și carnitină, adică ciocolata, alunele, nucile, stafide, ouă, produse de soia, germeni de grâu. Înlocuiește aceste produse cu produsele vegetale, fructe și legume, orez și carne de pui sau pește ca sursă de proteine.

Știu că multă lume se va strâmba.

Vă las numărul de telefon a lui Ionuț.

Powered by Anagramatorul de Vise

6 comentarii:

la spunea...
6 decembrie 2008 la 14:21  

Concluzia finală.. Andreea are o mască de gaze, fum şi CO2 pusă la îndemână în dormitor... Ionuţ nu a văzut-o sau.. poate că nu a tratat-o cu destulă seriozitate.. ceea ce ne duce cu gândul la vechile sloganuri din combinat: " Respectaţi cu stricteţe regulile de protecţia muncii!"

Dolan spunea...
6 decembrie 2008 la 20:00  

Ionuț avea orbul găinilor în acele momente, el trebuia să-și atingă obiectivul mult visat... :)

Anonymous spunea...
12 decembrie 2008 la 11:08  

da unde ie comentariile?

Dolan spunea...
12 decembrie 2008 la 20:15  

Ce zici că întrebi acolo? :D

Marian spunea...
15 decembrie 2008 la 19:49  

TARE !! Ca deobicei rad cand iti citesc blogul =)) de data asta sunt chiar cu gura pana la urechi ... Ce sa-i faci ... o mai pateste omu` , chiar daca e naspa pentru prima experienta :)))

Dolan spunea...
15 decembrie 2008 la 19:58  

Mulțumesc nenea Marian.
Câteodată scriu chestii faine, câteodată nașpa, depinde cine le citește, cine înțelege că sunt glume ( sărate, nesărate ), se amuză, cine nu... probabil nu mă mai accesează :D

Pe cine ați vota ?

Casa mea este castelul meu

"...un om nu trebuie să fie atât de bogat încât să poată cumpăra pe altul, dar nici atât de sărac încât să se lase cumpărat..."

Elora

Elora

Ochelari cu lentile speciale

Ochelari cu lentile speciale

Bella

Bella

Spre Lună

Spre Lună

Ghiță

Ghiță

Bella

Bella

Funky

Funky

Brăduțul

Brăduțul
eXTReMe Tracker